Personvern

Loggfiler

Som de fleste andre nettsteder bruker dette nettstedet loggfiler. Informasjonen i loggfilene inkluderer Ip-adresser, browser type, ISP, tidspunkter, refererende sider m.m. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

Informasjonskapsler og Web Beacons
Denne nettsiden og noen av dens annonsører kan bruke informasjonskapsler og web beacons på denne nettsiden.

Noen av denne nettsidens annonsører kan bruke informasjonskapsler og web beacons på denne nettsiden. Denne nettsidens annonsører annonserer gjennom Google Adsense. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar altomsparing.no vise annonser til brukere basert på deres besøk på dine nettsteder og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til http://www.google.no/privacy_ads.html.

Dette nettstedet har ikke noen kontroll over informasjonskapsler som er brukt av annonsører. Hivs du ønsker mer informasjon om deres bruk av informasjonskapsler og web beacons må du kontakte dem direkte.

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål angående nettsidens retningslinjer for personvern, vær vennlig å send meg en e-post.

Exit mobile version