Velkommen til nettsamfunnet for deg som er interessert i å spare penger, samt personlig finans.

Hvem jeg er? | Hvorfor spare penger? | Hvorfor skal du gidde å lese?

Hei!
Ung mann i slutten av 20-årene, som er i overkant interessert i pengesparing og personlig finans, her. Bakgrunnen for opprettelsen av denne nettsiden er at jeg nylig har blitt boligeier, og at jeg dermed trenger å spare mest mulig penger. Jeg har også nettopp begynt på bachelor-studiet i økonomi og administrasjon på NTNU, noe som gjør at jeg må leve på studentbudsjett. Jeg trenger derfor også dine beste sparetips og -triks.

Da vet du sånn isj hvem jeg er og hvorfor det er sparetips jeg skal fokusere på, så la oss gå til det siste spørsmålet, hvorfor skal du gidde å lese?

De to fremste grunnene er nok nettsidens modernitet og fysisk tilhørighet. Nettsiden ble opprettet i 2020, noe som gjør sparetipsene relevante den dag i dag. I tillegg er nettsiden norsk, som vil si at temaet for fremtidige innlegg vil være sparetips i Norge. Dermed er nettsiden dobbel-relevant for deg som leser. Så, hvis du vil ha tips til hvordan du skal spare penger i 2020, bli med på reisen.


Denne nettsiden er primært laget for min egen del. Primært for å fokusere på, og å bevisstgjøre, min egen sparing. Nettsiden ble også opprettet for å få et utløp for kreativiteten, i min ellers svært konkrete hverdag. Du er hjertelig velkommen til å bli en del av dette nettsamfunnet, dersom du selv ønsker en bevisstgjøring ovenfor din egen sparing. Aktuelle sparetips og -triks er i konstant forandring, vil derfor gjøre mitt beste for å holde meg oppdatert.

Hvem burde lese?

Alle som bryr seg om privatøkonomi, som ønsker å spare penger, enten det er til noe spesielt eller bare for økonomisk trygghet. Derom dette er deg, sleng deg på. Kommenter gjerne på innleggene, eller send tips eller spørsmål til e-post: svar@altomsparing.no. Vel møtt!

Jeg slenger med noen lenker til lignende aktører under, dersom du er interessert.

https://gjerrigknark.com/

https://www.pengesnakk.no/